Volkswagen Passat Özellikleri ve Kullanıcı Yorumu

Volkswagen Passat Özellikleri ve Kullanıcı Yorumu

Bugün yine siz değerli okurlarımız için araç kiralama filomuzda yer alan üst segment bir araç olan Volkswagen Passat özelliklerini paylaşırken aynı zamanda kullanıcı deneyiminide aktarmaya çalışacağız. Aynı zamanda adana lüks araç kiralama konusundada üstü açık arabalar dahil araçlarımız mevcut o sayfamızıda ziyaret edebilirsiniz.

Wolkswagen Passat 2018 Özellikleri Yer Almaktadır. 

Wolkswagen Passat, kendi sınıfında yer alan araçlardan oldukça farklı özelliklere sahip bir araçtır. Kendisine has şanzıman ve motorları ile kusursuz araçları piyasaya süren Wolkswagen Passat aracının 2018 modelini yine kusursuz tasarlamış. Ülkemize geldiği günden beri oldukça yoğun ilgi gören aracın detaylı incelemesini sizler ile paylaşıyoruz.

 

Tasarım

Alman otomobilleri bilindiği üzere ülkemizde oldukça rehavet görmüştür. Bu araçlardan biri de Wolkswagen Passat olmuştur. Geniş bir araç olan Passat, dış görünümü olarak kaslı bir yapıya sahiptir. Ön grupta bulunan far sistemi ızgara ile mükemmel bütünleşmiştir. Izgara ile kaputun birleştiği noktada gümüş renge sahip çıta arabaya güzel bir görsellik kazandırıyor. Farklı renk seçenekleri ile şık tasarımın yine her zaman ki gibi buluştuğu bu araca sahip olabilirsiniz.

 

Donanım

Aracın 4 farklı donanım modeli bulunuyor. İmpression, Trendline, Comfortline ve Highline bu donanım modellerindendir. Genelde tercih edilen araçlarda bulunan donanım Trendline olmaktadır. Bu yüzden sadece Trendline donanım modelini anlatıyoruz.

 

Trendline

Konsol kısmının hemen ortasında analog saat bulunuyor. Yine aynı şekilde konsolun orta kısmında 6.5 inç boyuta sahip dokunmatik ekran mevcut. Önceki modellerde olduğu gibi işlev kabiliyeti yüksek kabin yer alıyor. Ahşap iç dekor, deri döşeme, bardak tutucu, bagajda bulunan 12 V ısıtıcı, ışık özellikli makyaj aynası ve 8 inç boyutunda dokunmatik ekran bulunmaktadır.

 

Güvenlik

Araç önceki güvenlik testlerinin yanı sıra yeni testlerden de başarıyla geçmiştir. Wolkswagen Passat 2018 model araçta yer alan güvenlik paketlerini aşağıda listeledik.

1-Fren blokesini önleyen ABS

2-İstemdışı savrulma önleyici ESP

3-Hıza göre otomatik ayarlanan elektromanyetik direksiyon

4-Aracın her tarafında bulunan hava yastıkları

5-Yokuşlarda stop önleyici Hold Hilder

 

 

Yakıt Tüketimi

Yakıt tüketimi konusunda oldukça ideal olan aracın tamamen kullanıma bağlı tüketim miktarı var. Bizler çok fazla gaz ve fren yapıyoruz. Bu aracın sürekli yakıt tüketmesine yol açar. Yakıt tüketimi konusunda tamamen kişinin kullandığı duruma bağlı bir m durum söz konusudur. Aracın yakıt tüketimi hesaplamasını fabrikalar motorun gücüne ve beygirine göre hesaplamaktadır.

 

Şimdi Gelelim Kullanıcı Deneyimine: 

Bu aracı çok fazla kullanmadım fakat özellikle dikkatimi çeken bir konu Skoda Süper B ve Passat 2018 iç tasarım aynı zaten passat her dönem kendini kanıtlayan bir model olduğu için bu sefer hem dış görünüm olsun hemde iç görsel çok daha şık bir hava katmış durumda araç kullanımı için kesinlikle kusursuz bir yolçuluk sunuyor bunun yanı sıra hem ön şoför koltuğu ve yanında oturan kişi hemde arkada oturanlar için gerçek anlamda geniş iç hacmi sayesinde rahat bir oturum alanı sağlıyor. Araç hakkında olumsuz hiçbir yorum yapamıyorum sizlerde merak ediyorsanız en kısa sürede dilerseniz kiralama yapabilir veya test sürüşü yapmak için sizlere en yakın Volkswagen Showroom'una uğrayabilirsiniz.

Benzer Yazılar