2020 Yılında Satın Alabileceğimiz Yeni Kasa Araçlar

2020 Yılında Satın Alabileceğimiz Yeni Kasa Araçlar

Araba tutkunlarının merakla beklediği 2020 yılına ait hangi arabaların ne gibi yeniliklere sahip olacağıdır. 2020 yılına az bir zaman kala meraklı bekleyiş sürüyor. Özellikle yüksek model araçların teknolojinin çok daha ileri boyuta gitmesiyle 2020 yılına ait araçlardan beklentilerin büyük olduğu görülüyor. Bulunduğumuz yıl içerisinde birçok arana markasına ait oldukça fazla model piyasaya sürülmüştü. Bir önceki yıla nazaran birçok ek özelliğe sahip olması 2019 yılının arabalarından beklentiye değmiş gibi görünüyor. Sizler için 2020 yılında araba piyasasına çıkacak olan markaların modellerini araştırdık. Her zaman müşteri memnuniyeti odaklı bir firma olarak adana araç kiralama firmaları içerisinde dönem dönem yaptığımız kampanyalar ilede müşteri odaklı bir yaklaşım sergiyerek aradan sıyrılmayı başaran Kırmızı Car aşağıda size önümüzdeki yıl çıkacak 4 model araç hakkında bilgi verdik.

 

 

Skoda Octavia Bomba Gibi Geliyor

2020 yılına bomba gibi yeni Octavia modeli ile girecek olan Skoda, arabaya ait bir takım görüntüler yayınladı. Modelin şık tasarımı dikkat çekiyor. Araba tutkunlarında büyük bir heyecan uyandıran modelin 11 Kasım itibariyle piyasaya sürüleceği söyleniyor.

 

Wolkswagen Atlas Cross Sport

2020 yılının yine merakla beklenen modeli olan Wolkswagen Atlas Cross Sport, eğilimli sırt bölgesi sayesinde daha esnek ve bir o kadar da git duruyor. Arka lambaları daha çok göz alıcı şekilde tasarlanan bu arabanın bir de tampon bölgesindeki oyuntu da araca görsel bakımdan zenginlik katıyor. Alt gövde, pencereler ve arka tampon bölgesinde de krom detaylar yer alıyor. Modelde birçok elektronik sisteminde yer alacağı açıklandı.

 

Nissan juke

Gövdesinde bulunan çekik malzeme sayesinde daha dayanıklı bir dış özelliğe kavuşan bu araç, 2020 yılında çok tutulacak gibi duruyor. Dönüşlerde daha başarılı ve performansı yüksek bir kabiliyet kazanan araç, geniş bir yapıda üretilmiştir.

 

Toyota Yaris

2020 yılına yeni modeli Yaris ile girecek olan Toyota bu aracın birtakım özelliklerinden bahsetti. Önceki yıllara ait Yaris modellerinden çok daha farklı tasarıma sahip bu aracın donanımları da rakiplerini kıskandıracak cinsten. Dış tasarımında ledlerin bol olduğu ve ayrıca aracın fren sisteminde iyileştirmeler yapıldığı biliniyor. Ayrıca bu modelin hibrit modelinin de satışa sunulacağı açıklandı.

 

Farklı paylaşımlarımız için bizleri takip etmeyi unutmayın. 

Benzer Yazılar