Havaalanı Transfer Hizmeti Hakkında Merak Edilenler

Havaalanı Transfer Hizmeti Hakkında Merak Edilenler

Bugün sizlere kiralama seçenekleri arasında bulunan hem transfer hizmeti hemde havaalanı transfer hakkında bir yazı hazırladık umarım beğeneceksiniz. Öncelikle transfer hizmeti yolcumuzu bir lokasyondan alıp gitmek istediği lokasyona teslim ettiğimiz bir hizmet türüdür ve bunu transfer hizmeti olarak adlandırmaktayız. Bunun yanı sıra misafirimiz Şehirdışından veya yurtdışından geldiği zaman genellikle havayolu ile ulaşım sağlamakta olup bu seferde kendisini Havalimanında karşılayıp yine gitmek istediği lokasyona bıraktığımız içinde bu sefer havalimanı transfer diyoruz. 

Firmamız 2004 yılından bu yana hem kiralama hem vip araç kiralama hemde transfer hizmeti sunmakta olup ilk olarak adana havaalanı transfer hizmeti ile başladık sonrasında diğer çevre illerde özellikle konferanslarda ve konser etkinlikleri için sanatçıların vazgeçilmez tercihi olduk. Transfer hizmetlerinde aylar öncesinden rezervasyonunuzu yaptırıp geldiğiniz gün hiç beklemeden havalimanı veya bulunduğunuz adresten araç ile alınıp gitmek istediğiniz yere güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz. Bu sayede hem zamandan tasarruf ederken hemde yolculuk zamanı acaba araç bulabilirmiyiz veya gideceğimiz yeri arkadaşlar biliyormudur şeklinde aklınızda soru işaretide bulunmaz. Personellerimizin tamamı transfer veya tahsis hizmetlerinde sizlerin konforunu ve güvenli yolculuk yapmasını sağlarken son model araçlarımız sayesinde yolda bir problem yaşarmıyız sorularıda tamamen ortadan kalkmaktadır. 

1 Ağustos 2019 itibari ile filomuzda bulunan araçların tamamı 2018 ve 2019 model olup 2018 model araçlarımız daha fazladır. Araçlarımız hem rent a car sigortalı olup aynı zamanda garantili araçlardır. Firmamızda vip araç kiralama ve adana kiralık araba konusundada son derece kaliteli araçlarımız ile hizmet alabilirsiniz.

Benzer Yazılar