Yol Yardım Hizmeti Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Yol Yardım Hizmeti Hakkında Bilinmesi Gerekenler

İlk olarak genellikle Yol yardım hizmeti sigorta şirketlerinde alınan Yol Yardım paketi dahil olarak bilinsede aynı zamanda satın alınan araçlarında belirli bir süre ve km'ye kadar garantisi mevcut olduğundan genellikle ücretsiz olarak firmalarda bu konuda yol yardım hizmeti sunmaktadır. Aracınız ile yola çıktığınızda bir çok risk ile karşılaşabilirsiniz bizlerde bu durumla karşı karşıya kalınması durumunda araçlarımız için yol yardım hizmeti sağlıyoruz bu sayede siz değerli müşterilerimizde araç kiraladıktan sonrada olası bir durumda mağduriyet yaşamadan yolculuğunuzu gerçekleştirebiliyorsunuz. 

 

Gelelim sizlere yol yardım hizmeti ile alakalı ayrıntılı bilgileri madde madde paylaşmaya ; 

 

1. Aracın yolda kalması ve arzılanması durumunda yol yardım hizmeti aracınızı kontrol etmesi için yol yardım aracını yolluyor genellikle standart durumlarda örnek veriyorum akü bitti ise gerekli kontrolleri yapıp hemen akü değişimi yapılıp aracınız çalışır halde size teslim ediliyor ve yolculuğunuza devam ediyorsunuz. Bu konuda bugün tecrübe ettiğimiz bir olayı sizlerle paylaşalım Renault Clio aracımızın farlarının açık kalması sebebi ile araç sabah hiç birşekilde ne kumanda ile kapı açılıyordu nede kart içerisinde gizlenmiş olan anahtar ile açıldığında kontak açmıyordu araçlarımız garantili olduğu için direk olarak aracın arka camında bulunan Renault yardım 444 62 47 numaralı telefonu aradım ortalama 3 dakika içerisinde müşteri temsilcisi ile görüşüp plaka bilgisi ardından en yakın yetkili servisteki arkadaş ile görüştürdü o esnada telefonuma konum paylaşımı yapmam için bir link (url) gönderildi bu konuda ülkemizde akıllı telefon kullanmayan insan yok denecek kadar az olduğu için verdikleri url'ye tıklayıp konum paylaşımına izin verdim ve nokta atışı denecek şekilde konum bilgim karşı taraftaki yol yardım görevlisine ulaştı akabinde telefonu kapattık sonrasında tekrar bir sms ile yol yardım aracını takip edebileceğim bir url daha geldi. Bu url sayesinde gelecek aracın plakası ve şöförün isim yazılı ekrandan takip edebiliyordum. Ortalama 30 dakika içerisinde ulaşacak yol yardım denildiği halde 15 dakika içerisinde yol yardım geldi aracı kontrol ederek akünün bitmiş olduğunu tekrar teyid edip yeni akü taktı ortalama 10 dakika içerisinde işlemler tamamlandı. Form doldurup imzaladıktan sonra işlemler tamamlandı bende aracım ile yolculuğuma devam ettim.

 

Bizlerde özellikle adana oto kiralama havalimanı şubemizde başta olmak üzere tüm şubelerimizde müşterilerimiz dahil herkes bu konuda bilgi sahibi olsun diye blogumuzda bu tarz paylaşımlara yer vermeye devam edeceğiz artık araç kiralamanında konforlu bir halde yapıldığını kurumsal firmaların hem sigorta şirketleri ile yaptıkları yol yardım anlaşması hemde araçlarının garantili ve servis bakımlı olması sebebi ile kiralama konusundada en azından araç kiralama hizmeti almadan önce bu tarz soruları sorup bilgilenmesi çok önemlidir.

 

Benzer Yazılar