Adana'da En Uygun Fiyatlarla Araç Kiralama

Adana'da En Uygun Fiyatlarla Araç Kiralama

Bugün yine siz değerli misafirlerimiz için adana lokasyonunda bulunan araç kiralama fırsatlarında bahsedeceğiz. Öncelikle artık hayat yavaş bir şekilde normale dönmeye başlıyor ve bir çok kişinin ertelediği işler ve ziyaretler gerekecek. Bizlerde Mayıs 2020 ayına özel kiralama fırsatlarından bahsedeceğiz sizlere.

 

Adana Oto Kiralama Fırsatları

Sadece Mayıs Ayına özel geçerli adana araç kiralama fırsatları sizler için bu yazımızda, normalde günlük 150 tl'den başlayan fiyatlarla ekonomik araç kiralama imkanı sunduğumuz mayıs ayına özel olarak fiyatları 120 tl olarak belirledik ve bu ay sonuna kadar ekonomik sınıfta yapacağınız kiralamalarda günlük 150 tl yerine 120 tl fiyatlandırma üzerinden hesaplanacaktır rezervasyonlarınız. Aynı zamanda Anneler gününe özel kampanyamızı da yakın bir zaman içerisinde yine blog sayfamız ve sitemizin ana sayfasında bulabileceksiniz. 

 

Özellikle dönem dönem gerçekleştireceğimiz kampanyalardan haberdar olmak için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın. Birbirinden güzel kampanyalar ile siz değerli misafirlerimizin en uygun fiyatlı araç kiralama fırsatlarını kaçırmasını istemiyoruz. Sınırlı stok sayısında yapılacak kampanyalardan haberdar olmak çok kolay en azından sizlerde kiralama ihtiyaçlarınızı kampanya dönemlerine denk getirip son model araçlarımızı en ekonomik fiyatlarla kiralayıp bütçenize katkıda bulunabilirsiniz. 

 

Filomuzda çok yakında 2020 model ford focuclarda yer alacak ve 2020 Model Ford Focus araçları denemeniz için erken rezervasyon kampanyamızı takip edip özellikle yoğun yaz aylarında araçsız kalmayın. 

Benzer Yazılar