2020 İtibari ile Araç Kiralarken Nelere Dikkat Edilmeli ?

2020 İtibari ile Araç Kiralarken Nelere Dikkat Edilmeli ?

2019 Yılının Son günlerinde Çin'de ortaya çıkan bir salgın, sonraki aylarda Tüm dünyayı etkisi altına almaya başladı. Ülkemizde ise 2020 Mart ayı başlarında tespit edilen sonrasında şehirler arası ulaşım yasakları. Ve bir çok yasak derken yavaş yavaş artık hayat normale dönmeye başlıyor. 

Araç Kiralarken Nelere Dikkat Edilmeli ?

Peki artık bu saatten sonra neler değişecek ? Aslında sosyal mesafenin önemini anlamış oldu insanlar. Hijyenin değeri ve önemi de ortaya çıkmış oldu. Kırmızıcar firması olarak ilk kurulduğumuz günden beri her zaman araç ve personel hijyeni bakımından her zaman en üst seviye önlemleri aldık. Özellikle araçların temizliği konusunda müşteri sağlığı ve memnuniyeti başta olmak üzere, her zaman araç bakımlarının yetkili serviste yapılması , araç yıkama işlemlerinin alanında uzman ve yetkinlik belgesi olan yıkama firmasında yapılmasına dikkat ettik. Bir çok firma maliyeti düşürmek adına araçları kendileri yıkarken veya uygun fiyatlı yerlerde yıkatırken. Bizler her zaman resmi yıkama fırmalarında bu işlemleri gerçekleştirdik, özellikle günümüzde hijyenik ortamların önemi ve temizliğin sağlığımız açısından çok gerekli olduğunu bir kez daha anladığımız bu dönemde artık hangi firma olursa olsun araç kiralama hizmeti aldığınızda temizlik konusuna daha çok dikkat etmeniz gerekmektedir. 

 

Araç Kapı kolları , direksiyon , vites kolu ve benzeri temas olan bölgelerin her zaman dezenfekte edilmesi hususunda merak ettiğiniz soruları sormanızda fayda var. Aynı zamanda her ihtimale karşı eldiven kullanmanız ve araç içi dezenfektan bulundurmanız hem sizler hemde sevdiklerinizin sağlığı için önem taşımaktadır. Firmamız adana araç kiralama konusunda her zaman hassas davranmakta olup, hem çalışanlarımızın sağlığını önemsiyor hemde siz değerli müşterilerimizin ve misafirlerimizin güvenli bir kiralama hizmeti alabilmesi için araçlarımızı sürekli olarak şartlara uygun bir şekilde yıkanmasını sağlıyoruz. Araç tesliminden hemen önce araç içi ve dışı dezenfekte işlemini sizlerin gözü önünde sağlıyoruz.

 

Lütfen sizlerde bu konuda hem araçlarınız da hemde kiralama yaptığınız firmalarda bu işlemlere dikkat edin. Unutmayın sağlığınız çok önemli hem sizin için hemde sevdikleriniz için dikkatli olun.

Benzer Yazılar