Mersin Araç Kiralama Firması Kırmızı Rent A Car

Mersin Araç Kiralama Firması Kırmızı Rent A Car

Kırmızıcar kurulduğu ilk günden bu yana Mersin merkezli olmasından dolayı genellikle 33 plakalı araçlar ile müşterilerimize hizmet vermeye başladığımızda en çok sorulan sorulardan 1 tanesi neden araçların büyük çoğunluğunun plakası 33 ile başlıyor olmuştu. Bugün sizlere bu kuruluş hikayesinden bahsedeceğiz. 

 

Firmamız ilk olarak Mersin Ford Ergin A.Ş Bünyesinde filo kiralama hizmeti ile kurumsal kiralama hizmetine başladı. Özellikle kiralama şirketleri ve resmi kurumlara yıllık araç kiralama hizmeti verirken hem piyasa da bulunan bireysel kiralama ihtiyacı hemde daha çok kitleye ulaşmak adına ilk olarak Adana ve İzmir illerinde bireysel kiralama hizmetine başladık. Adana oto kiralama hizmetimiz Kırmızıcar ismini marka tescili alındıktan sonra gurbetçi müşterilerimize 0 km araçların havalimanında teslim edilmesi ile yüzlerinde gördüğümüz mutluluk ile daha da pekişti ve her zaman savunduğumuz müşteri memnuniyeti ilkesi doğrultusunda bu günlere geldik. Normalde 2019 yılı sonlarına doğru tüm lokasyonlarda (Adana,İzmir,Ankara,Konya,Kahramanmaraş,Kayseri,Gaziantep) bireysel kiralama devam ederken Mersin merkezimizde de günlük kiralama hizmetlerine başlamış olduk. Mersin araç kiralama denildiği zaman özellikle mersin merkezli ve köklü bir firma olmanın verdiği güven aynı zamanda yılların tecrübesini birleştirip artık mersin Merkezli oto kiralama hizmetlerinden de faydalanmak isteyenler için bu yazıyı yazma ihtiyacı hissettik.

 

Mersin Oto Kiralama Fiyatları Ne Seviyede ?

Mersin lokasyonumuzda sezonluk olarak araç fiyatları değişmek olup ekonomik araçlar günlük ortalama 120 tl'den başlamaktadır. Filomuzda ekonomik sınıfta , orta sınıfta ve üst sınıfta araçların yanı sıra lüks araç kiralama ve minibüs kiralama hizmetimiz de mevcuttur. Kış aylarında fiyatlar en düşük seviyelerde seyrederken yaz aylarında ise bu rakamlar yükselmekte olup, araç model ve fiyat aralığı olarak en uygun fiyatlarla sizlere araç kiralama imkanı sunmaktayız. 

Özellikle Yaz aylarında Mersin ilimizin sahil kesimlerinin olması ve yazlık tatil tercihlerinin her kesimden kişi tarafından tercih edilmesininde etkisiyle bir çok kişi yurtdışı ve şehirdışından araçlarla gelmek yerine Havayolu tercih edip Adana lokasyonumuzdan veya Mersin lokasyonumuzdan araç kiralama tercihleri olmaktadır. 

 

Benzer Yazılar