Kurumsal Oto Kiralama ve Avantajları

Kurumsal Oto Kiralama ve Avantajları

Günüzmüzde artık her bölgede oto kiralama firmaları açıldı ve açılmaya devam ediyor, bazılarını merdiven altı tabiri ile bireysel kiralamacı olarak bildiğiniz kiralama ofisleri olarak hizmet verirken bu yazımızda bahsedeceğimiz Kurumsal oto kiralama firmaları'da genellikle araç ruhsatlarında şahıs ismi yerine genellikle firma ünvanlarına yer verirler. Örnek veriyorum Kırmızıcar oto kiralama firmasında Ergin Oto Kiralama Ticaret A.Ş ünvarı yer alır ve araç plakalıklarında Ergin Oto Kiralama firmasına yer verilir bunun sebebi ise firmamızın Vergi Levhası ve araçları şirket'e ait olduğu içindir.

Peki kurumsal kiralama firmalarında ne gibi avantajlar var ?

1. Araçları genellikle 0 - 2 yaş arası olur.

2. Araçlar garanti kapsamında olup herhangi bir mekanik arıza durumunda (Kullanıcı hatası dışında) garantili olarak araç markasının kendi servisi tarafından yapılır bu sayede size herhangi bir masraf çıkmaz.

3. Araçlar yetkili servis bakımlı olur, bu sayede süpriz sorunlarla karşılaşmazsınız.

4. Herhangi bir sorun yaşanması durumunda , karşınızda kurumsal bir firma muhatabı bulursunuz.

5. Her zaman müşteri memnuniyeti ön planda tutulur. Bu sayede her zaman müşterilerin memnuniyeti için yenilikler ve kolaylıklar sağlanır.

6. Araçlar Rent A Car Sigortalı olur (bunun anlamı herhangi bir kaza durumunda siz hatalı değilseniz sizden hiçbir ücret talep edilmez. Çift taraflı kazalarda suçlu siz iseniz ve tutanakları tam tutarsanız araç muafiyet bedeli'ne kadar olan hasarlardan sorumlu olursunuz örnek veriyorum, ekonomik sınıf bir araç ile kaza yaptınız aracın muafiyet bedeli 5000 tl ise araçta 20 bin tl'de masraf çıksa siz 5000 tl'sine kadar olan tutarı ödersiniz.)

7. Araç ile alakalı bir memnuniyetsizlik yaşanması durumunda sorgusuz sualsiz aracınız değiştirilir.

8. Araç kiralama hizmeti alırken sizlere boş senet imzalatılmaz bunun yerine araç kiralama sözleşmesi imzalatılır. Bu sözleşmede araç kiralama esnasında sorumlu olduğunuz ve resmi olarak her iki tarafında haklarının gözetildiği maddeler yer almakta olur. Kiralama sonrasında eğer trafik cezası yemediyseniz başka bir masraftan sorumlu tutulmazsınız. (araç içerisinde veya dışarısında teslim edilirken belirtilen dışında bir hasar var ise size teyid edilen kısımlar hariç)

 

yukarıda yer alan maddeler üzerinden yazımızı neticelendirecek olursak, kurumsal araç kiralama firmaları her zaman şeffaf bir şekilde kiralama hizmeti verir ve sizlerin memnuniyeti için ilkeleri doğrultusunda hareket eder. Kafanızda kiralama esnasında ve sonrasında soru işareti kalmaz ekstra ücret talep edilmez ve mutlu bir şekilde kiralama hizmetinin konforunu yaşarsınız. Firmamızda adana vip araç kiralama hizmeti ve transfer hizmetlerinden de faydalanabilirsiniz.

 

 

Benzer Yazılar