Kiralık Araba Fiyatları Hakkında Merak Edilenler

Kiralık Araba Fiyatları Hakkında Merak Edilenler

İlk olarak ülkemizde her geçen gün araç kiralama talebi artış göstermekte, bu artış karşısında ise sürekli yeni firmalar açılmaktadır. Araç kiralama hizmeti alan kişilerin merak ettiği sorulardan bir tanesi'de fiyatların neden sürekli değiştiği. Öncelikle araç kiralama firmalarında sezonsal olarak yoğunluk olmasından dolayı özellikle Yaz aylarında kiralama fiyatları artış gösterir son bahar aylarında düşüş yaşanır ve kışın ise en uygun fiyatlar ile araç kiralama hizmetlerinen faydalanabilirsiniz.

 

Peki bu fiyatlar neye göre artıyor veya düşüyor diye soracak olursak, ilk olarak yaz aylarında okulların kapanması, yurtdışından gurbetçi vatandaşlarımızın havayolu ile ülkemize gelmesi, bir çok ailenin yaz aylarında tatil planı yapması. Bütün bunlar birleşince yazın araç talepleri artıyor, doğal olarak firmalar araç taleplerine yetişmekte güçlük çekiyor. Bu doğrultuda yeni araç alımı , personel ihtiyacı ve giderlerin artış göstermesinden dolayı fiyatlara bu durum yansımakta. Sonbahar ve kış aylarında ise araç talepleri azaldığı için fiyatları düşüş göstermektedir. Burada yaşanan bu durumlarla alakalı olarak dikkat etmeniz gereken yaz aylarında fiyat artışının gerçekleştiği ve kış aylarında ise fiyatların düştüğüdür.

Peki daha uygun fiyatlarla araç kiralamanız mümkün mü ? Elbette genellikle adana oto kiralama fiyatları konusunda hassas davranan müşterilerimiz için, araç kiralayacağınız tarih aylar öncesinden belli ise bir çok firma erken rezervasyon kampanyası yapıyor, sizlerde bu kampanyaları takip edip ön rezervasyon yaptırarak ortalama %10 ila %40 arasında uygun fiyatlar ile araç kiralayabilirsiniz.

Benzer Yazılar