Aylık Araç Kiralamanın Avantajlı Yanları

Aylık Araç Kiralamanın Avantajlı Yanları

Genellikle Araç Kiralama işlemleri süreye göre ayrılır, örneğin fiyatlandırmada bile bu durum geçerlidir 1 günlük kiralanan araç fiyatı ile 10 günlük yapılan kiralama arasında ortalama %20 - 30 avantaj meydana gelir tabi durum böyle olunca günlük haftalık 15 günlük ve aylık kiralama durumunda oldukça uygun bir rakam meydana gelir. Özellikle bir çok rent a car firmasında aylık kiralamalarda kampanya oluşturulur ve aylık kiralamalarda fiyatlarda eşit orantıda indirim meydana gelir. Peki aylık araba kiralamanın ne gibi faydaları var ona geçelim.

1. Yazı başlığındada paylaştığımız üzere aylık kiralamalarda bir çok avantaj söz konusu yazıya başladığımızdada söylediğimiz gibi 1 günlük kiralama ile aylık kiralama arasında çok büyük farklar var ve bu sayede fiyatta avantaj meydana geliyor.

2. Genellikle yaz aylarında bir çok firmada yoğunluk sebebi ile araç bulunmayabiliyor durum böyle olunca araç bulma sıkıntısı yaşayabiliyorsunuz fakat aylık olarak araç kiraladığınız takdirde sürekli altınızda araba olduğu için bu sorunuda direk aşmış oluyorsunuz.

3.  Vergi ve Bakım masrafı özellikle araç sahiplerinin korkulu rüyalarından bir tanesi ise vergiler ve araç bakım masrafları bildiğiniz üzere araç kiralama firmaları bu işlemleri kendileri yapıyor sizlere ise araç kullanmanın konforu kalıyor. 

4. Sezonluk fiyat artışından etkilenmeme özellikle kış aylarında araç kiralama fiyatları düşerken yaz aylarında ise tersi yönde artışlar meydana gelir bu sayede aylık oto kiralama hizmeti aldığınız zaman yüksek ihtimalle bu artışlardan etkilenmeyeceksiniz. (1 aylık kiralama olarak değilde uzun süreli kiralamalarda bu avantajın farkına varabilirsiniz)

Özellikle bizlerde adana havalimanı araç kiralama firması olarak geniş araç filomuz ile siz değerli müşterilerimize bu şartlarda uygun araç temini konusunda 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet anlayışı ile hizmet vermeye devam ediyoruz. Ayrıntılı bilgi için iletişim hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

 

Benzer Yazılar