9 Günlük Bayram Tatilinde Nereye Gidelim ?

9 Günlük Bayram Tatilinde Nereye Gidelim ?

Ramazan bayramı tatili bugün açıklandı ve tatil 9 gün hal böyle olunca bayram tatilini dolu dolu değerlendirmek isteyenler için adana ilinde tatilde neler yapılabilir onunla alakalı bir yazı hazırladık. İlk olarak bu yazımızda Adana ili ve çevre il ilçeler ile alakalı bir yazı hazırladık bu konuda sizlerde beğendiğiniz kısımları uygulayabilirsiniz. İlk olarak bilmeyenler için Osmaniye ilimizde Masal park adında güzel bir eğlence merkezi açılmış ve burada dolu dolu 1 gün geçirmek mümkün özellikle çocuklu aileler için bayramın 2. günü ilk uğrayacağımız yer burası olacaktır yazı sonunda burası ile alakalı adres bilgisi paylaşacağız. Bayramın 3. günü Yumurtalık ilçesi Zeytinbeli Plajı hem denize girip dinlenmek için ideal bir yer. 

Bayramın 4. gününde ise pinkik yapmayı sevenler için Karaisalı Dokuzoluk piknik alanı oldukça güzel ve aileler için ideal bir yer buraya gidip güzel bir piknik yapabilirsiniz. Bu alan ile de yine yazı sonunda sizlere adres bilgisi paylaşacağız. Burada hem manzara olarak hemde temiz hava açısından beğeneceğinizi umduğumuz bir bölge. 

5. Gün ise Tarsus hayvanat bahçesi hem çocuklar hemde yetişkinler için onlarca çeşit hayvan ve sürüngenlerin bulunduğu koskoca bir hayvanat bahçesi özellikle Gaziantep hayvanat bahçesine nazaran büyük hem çocuklarımızın merakını giderirken hemde yürüyüş yaparak güzel bir gün geçirebilirsiniz. 

6. Gün Varda (Alman) Köprüsü görülmeye değer bu yol güzergahında ise yine yolda organik sebze ve meyve bulmak mümkün aynı zamanda yol üzerinde güzel bir piknik alanından geçeceksiniz dilerseniz orada mola verip günün tadını biraz daha fazla yaşayabilirsiniz. 

7. Gün günü birlik mersin turu tavsiyemizdir ve mersinde meşhur bir tantuni akabinde ise Kız Kalesini ziyaret edip denize girebilirsiniz. 

8. ve 9. gün bayram tatiline veda ederken evinizde güzel bir dinlenme ve iş gününe kendinizi hazırlayabilirsiniz. 

Bayramda araç kiralama adana ihtiyaçlarınızıda firmamızdan erken rezervasyon imkanı ile tedarik edebilirsiniz. Kırmızıcar ailesi olarak siz değerli misafirlerimizin ve okurlarımızın güzel bir tatil geçirmesini ve trafik kurallarına uymasını rica ederek yazımıza son veriyoruz.

 

Masal Park Ulaşım için Adres Bilgisi 

Adnan Menderes Mahallesi, Musa Şahin Blv. No:58, 80010 Osmaniye Merkez/Osmaniye
(0328) 888 00 32

Tarsus Hayvanat Bahçesi 

Kavaklı Mahallesi, Berdan Barajı ve Hidroelektrik Santrali, 33400 Tarsus/Mersin

(0324) 626 33 34

 

Zeytinbeli Plajı için direk konum linki paylaşıyorum.

https://www.google.com/maps/dir//36.768264,35.7372785/@36.7688375,35.6651263,12z

Dokuzoluk Kanyonu için adres 

Merkezboztahta Mahallesi, Merkezboztahta Köyü Yolu, 01770 Karaisalı/Adana

 

 

Varda Köprüsü 

Kıralan Mahallesi, 01770 Karaisalı/Adana

Benzer Yazılar