Adana'dan Mersine Nasıl Gidilir Alternatifli Ulaşım Yolları

Adana'dan Mersine Nasıl Gidilir Alternatifli Ulaşım Yolları

Adana’dan Mersine Nasıl Gidilir ?

Adana ve Mersin birbirine çok yakın bir mesafede yer almaktadır. Adana ile Mersin neredeyse birbirlerinin kopyası iki şehir gibidir. Gelenek ve görenekleri, kültür ve yaşayış biçimleri olarak birbirine oldukça benzeyen bu iki şehir Akdeniz bölgesinin iki Büyük Şehirleri olmaktadır. Gerek sahilleri olsun, gerekse de tarihi mekanları olsun iki güzide ve mükemmel şehrimiz yan yana olarak konumlanmış. Sıcak iklimi de sahip olan bu illerimizin en güzel yanlarından biri de birçok meyve ve sebzenin yetişme iklimine sahip olmalarıdır. Birçok kişi Adana’dan Mersin’e nasıl gidilir diye merak etmektedir. Adana’dan Mersin’e gitmek için iki yıl vardır. Biri kara yolu ile ulaşım diğeri ise hızlı tren seçeneği ile gitmektir.

 

Karayolu ile Adana’dan Mersin’e Nasıl Gidilir ?

 Kara yolu ile Mersine gitmek için isterseniz otobanı isterseniz de normal karayolunu kullanabilirsiniz. Normal karayolunu kullanarak Mersin’e gitmek isterseniz sizi 1 saatlik yol bekliyor olacak. Aradaki mesafe ise 85 km gibi bir mesafedir. Ayrıca otoban üzerinden gitmek isterseniz yolların düz ve virajlı olmaması hızınıza göre bu zaman dilimini aşağıya düşürebilir.

 

Adana’dan Mersin’e Demiryolu İle Nasıl Gidilir ?

Adana tren garına giderek Adana ve Mersin arası sefer yapan trenlere dilediğiniz saatte bilet alarak gidebilirsiniz. Demiryolu ile hızlı tren seçeneği bulunan Adana ile Mersin şehrine gitmek oldukça ucuz bir fiyata sahiptir. Rahat ve konforlu bir yolculuk için demir yolu ile gidebilirsiniz.

 

Mersin’de Havaalanı Var mı ?

Mersin iline havayolu ile ulaşım yoktur. Diyelim ki Türkiye’nin herhangi bir ilinden Mersin’e uçak ile gitmek istiyorsunuz. Bunu direk olarak yapamazsınız. Çünkü Mersin’de Havaalanı yoktur. İlla uçak ile gitmek isterseniz bunu Adana Şakirpaşa Havaalanına gidip oradan Mersin’e gitmek şeklinde yapabilirsiniz. Adana Havaalanından Mersin’e gitmeniz mümkündür. Adana Şakirpaşa Havaalanından Mersine direk giden toplu taşıma araçlarını tercih edebilirsiniz.

 

Araç Kiralayarak Adana Şakirpaşa Havaalanından Mersin’e Gidilir ?

Araç kiralama yaparsak Adana Şakirpaşa Havaalanından Mersine gitmeniz mümkündür. Hem Adana ilinde hem de Mersin ilinde şubemiz vardır. İsterseniz Adana Şakirpaşa Havaalanından araç kiralayarak Mersin’e geçiş yapabilirsiniz. Bu şekilde gün boyunca araç sizden kalacak ve normal taşıma yapan taksi ve diğer toplu taşıma araçlarına nazaran uygun fiyata Adana ilinden Mersin’e gitmiş olacaksınız. Adana oto kiralama fiyatları konusundada araç sınıfına göre en uygun fiyatlı hizmeti bizde bulabilirsiniz.

 

Adana Şakirpaşa Havaalanından Mersin’e Transfer

Firmamızın bünyesinde bulunan transfer hizmetleri ile Adana Şakirpaşa Havaalanından Mersin’e transfer işleminizi yapabiliriz. Adana mersin transfer Rezervasyon yaparak dilediğiniz saatte havaalanından sizi alıp Mersin’e istediğiniz noktaya bırakırız. Uygun fiyatlar ve deneyimli ekibimiz ile transfer işlemlerinde konforun lider adresi olmak en büyük hedefimizdir.

Benzer Yazılar