Adana Yıllık Araç Kiralama

Adana Yıllık Araç Kiralama

Bu yazımızda özellikle uzun dönem araç kiralama konusunda verdiğimiz kiralama hizmetinden ve yıllık araç kiralamanın avantajlarından bahsedeceğiz. Özellikle araç kiralama konusunda firmalarda fiyat politikası mevcut olup , günlük , haftalık ve aylık kiralamalarda fiyatlarda değişiklik meydana gelir doğal olarak Kilometre sınırı olayıda aynı şekilde değişkenlik göstermektedir. 

İlk olarak aylık araç kiralamalarında fiyat farklı olmak ile beraber yıllık kiralamalarda ise fiyat çok değişmesede kilometre sınırını yapacağınız sözleşmede esnekleştirme imkanınız olabilir. Firmamızda kiralamak istediğiniz aracın günlük fiyatı ile aylık fiyatı arasında farklılıklar doğabilir bu sebeple uzun süreli kiralamayı düşünüyorsanız bu yazımız sizler için. Yıllık araç kiralama hizmetini genelde şirketler ve kurumsal firmalar düşünür çünkü araç satın almaya göre bir çok avantajı mevcut olup fiyat hesaplaması yapıldığı zaman 0 araç alınması , siğortası , kaskosu ve bakımı derken ortaya çıkan süreçte aracı satmak istediğiniz zaman yine sancılı bir dönem olacağı için en mantıklı yöntem kirala işin bittiği zaman iade et veya farklı bir model ile değiştir bu hem mantıklı hemde çok cazip gelebiliyor. 

Sizlerde Adana Senelik Araç Kiralama konusunda hizmet almak istiyorsanız adana oto kiralama fiyatları konusunda bir araştırma yaparak size en uygun araç filosundan şartlarınıza uygun aracı kiralayabilirsiniz. Özellikle firmamızda bulunan araçların kendi filomuza ait olması araçların garantili olmasının yanı sıra rent a car sigortası hizmetinden dolayı muhafiyet özelliği sizlerin kiralama esnasında çok rahat olmanızı sağlıyor. Firmamızda bulunan araçlar genelde 0 - 2 yaş arası olup her 2 yılda bir değiştirilmektedir bu sayede son model araçlara binerken aynı zamanda garanti kapsamında olması sebebi ile kullanıcı hatası dışında meydana gelecek araç kaynaklı problemlerde kafanız rahat olacaktır. Günümüzde özellikle araç kiralama konusunda kolaylık sağladığı kadar yalnış yerlerden yapılan kiralamalarda eziyet halini alabiliyor özellikle kiralama hizmeti alacağınız süreçte sözleşmeli ve herşeyin net bir şekilde tarafınıza aktarılması, araç kiralama hizmeti aldığınız firmanın kurumsal bir kimliğinin olması ve müşteri hizmetlerinin sizleri yeterince bilgilendirmesi konusunda dikkatli olmanızda fayda var. 

 

Benzer Yazılar