Renault Clio Hb 2018 Model Araç Özellikleri Hakkında Tecrübelerimiz

Renault Clio Hb 2018 Model Araç Özellikleri Hakkında Tecrübelerimiz

Merhabalar blogumuzu uzunca bir süreden sonra ancak aktif hale getirebildik burada yaklaşık 1.5 aydır kullandığım Renault Clio araç hakkında bilgi vermek istiyorum yakın bir zamanda videolu paylaşımlarımızda gelecek. İlk olarak aracımız 2018 model 1.5 dizel motora sahip 95 beygir sınıfının en ekonomik aracı diyebilirim araçta yol bilgisayarı mevcut 2 ön cam otomatik arka camlar manuel açılıp kapatılıyor digital müzik sistemi var cd bulunmuyor çift usb girişi oldukça pratik genelde 1 usb ile telefonumu şarj ederken 2. usb girişi sayesinde müzik dinlemek oldukça keyifli bir hal alıyor. 

Araçta en çok hoşuma giden husus dış görüntüsü oldukça güzel ve aşağıda gördüğünüz şekilde bir dizayna sahip ve trafik cezalarının arttığı şu günlerde bluetooth desteği sayesinde aracınıza telefonunuzu bağlarken dilerseniz telefondaki müzikleri araçta çalabilir veya telefon görüşmelerinizi araçtan yapabilirsiniz. Son zamlardan sonra ortalama km başına 35 kuruş yakan araç uzun yolda yakıtı 27 kuruşa kadar düşürebiliyorsunuz. Araç oldukça atik olup spor araç havası veriyor kullanıcısına clio son dönemlerde çıtasını yükseltti ve umuyorumki 2019 model ve sonraki modellerde daha şık bir tasarım ile karşımıza çıkacak. Firmamızda bulunan tüm araçlar hakkında merak ettiklerinizi bizlere aşağıda yer alan yorum kısmından sorabilir veya müşteri temsilcimiz ile görüşüp merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz. 

Adana havalimanı araç kiralama şubemizde bu araçların tanıtımı ve testleri yapılacak sizlere araçların + özellikleri ve - özelliklerini güncelleyerek paylaşacağız. 

Benzer Yazılar