Artık Mersin'de Günlük Kiralama Yapabileceksiniz

Artık Mersin'de Günlük Kiralama Yapabileceksiniz

Uzun yıllardır sektörde hizmet veren Kırmızı oto kiralama firması şubelerini her geçen gün arttırmaya devam ederken mevcut şubelerinde'de kiralama seçeneklerini artırmaya devam ediyor. Mersin oto kiralama hizmeti almak isteyenler için sadece aylık ve uzun dönem çıkış yapabiliyorduk Merkez olması sebebi ile siz değerli müşterilerimizden gelen yoğun talep üzerine özellikle yaz aylarında tatil için Mersin ve bölgesi çok tercih ediliyor gurbetçi müşterilerimizde bu konuda bizlerden mersinde araç kiralama hizmeti talep ettiklerinden dolayı bundan sonra mersin'de günlük kiralama hizmeti alabileceksiniz. 

 

Merak edenler için araçlarımızdan bahsedelim biraz , ekonomik segmentinde clio - citroen elize ve Peugeot 301 tercih ediliyor orta alt sınıfında ise fiat egea oldukça talep gören araçlardan bir tanesi orta sınıfta ise Ford Focus ve Ford Couirer araç oldukça ilgi görüyor. Üst seğmentte Ford kuga ve Jeep renegade yine tercih edilen araçlardan minibüs sınıfında ise yılların vazgeçilmezi Mercedes vito bunun yanında ise yine Ford ailesinin en sevilen aracı Ford Custom filomuzda sizlerle. Özellikle yaz aylarında geniş aileler minibüs ve suv tarzı araçları tercih ediyor sizlerde hemen mersin araç kiralama sayfamızda bulunan araçları inceleyebilirsiniz. 

 

Geçtiğimiz yıl aileler için en çok tercih edilen plajlardan bir tanesi susanoğlu plajı ve tisan adası olmuştu sizlerde bu konuda tercihlerinizi bunlardan yana kullanabilirsiniz. 

Benzer Yazılar