Mercedes Vito Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları

Mercedes Vito Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları

Öncelikle belirtmek isterim ki adana vip araç kiralama denildiği zaman FirmamızAdana ilinde en çok tercih edilen firmalar arasında ilk sıralarda yer alıyor bunlardan 1 taneside filomuzda bulunan Mercedes Vito araçlarımızdır. Öncelikle sizlere ilk olarak araç hakkında bilmeniz gerekenleri paylaşalım. 

Mercedes Vito

Bütün yol şartlarına özel olarak tasarlanan Mercedes Vito, eşsiz özellikleri ve konforu sağlayan bir araçtır. Motor gücü, ekonomik seçenekleri ve rahatlığın bir arada buluştuğu araç ile güvenlik hatsafaya çıkıyor. 4 silindire sahip, 190 BG’lik motor gücü ile sınır tanımıyor. Her 100 km mesafe için 6.6 litre yakıt karma yakıt tüketimi ile ekonomik anlamda da ön plana çıkıyor. Mercedes Vito, gidilecek noktaya en güvenilir şekilde ulaşmak için Yorgunluk Asistanı sistemini kullanıyor. Bunlara ek olarak Rüzgar Savrulma Asistanı, kötü hava şartlarında Akıllı Aydınlatma Sistemi, Şerit Takip Asistanı, Çarpışmayı Önleme Asistanı ve Kör Nokta Asistanı gibi güvenlik paketlerini içeren sınıfındaki ilk araçtır. Geniş yapısı ile ön plana çıkan Mercedes Vito, uzun yollar da size güvenilir bir yol arkadaşı olarak eşlik eder. Mercedes kalitesi ile üretilen bu araç güvenlik, kaza ve konfor testlerini tam not alarak geçmiştir. Bütün arazi şartlarında kusursuz ilerler.

 

Dayanıklı ve Güçlü

Mercedes Vito, içerisinden bulunduğu motoru ile dayanıklı ve güçlüdür.  7 ileri 7G-Tronic Plus otomatik vites özelliği ile sunuluyor. Önceki serisine göre daha hızlı şekilde ilerler. Aracın onarım masraflarına iyileştirmeler yapılmış ve ekonomiklik sağlanmıştır. 15.000 km mesafe yapıldıktan sonra bakım süresi gelen aracın, sınıfında öncü araçlar arasında yer alıyor. Aracın güçlü olmasındaki diğer etmenlerden biri de galvanizli karosere sahip olmasıdır.

 

Güvenlik

Büyük frenlere sahip aracın fren sistemini havalandırma özelliğine sahip disk frenler sağlıyor. Araçta yer alan güvenlik sistemlerinden bazıları, ASR, BAS, ESP, ABS, ve EBD bulunuyor. Ayrıca yağmurlu havalarda fren destek sistemi de devreye giriyor.

 

Verimlilik

Araçta bulunan BlueEFFICIENCY paketi sayesinde aracın durduğu sırada motorun durdurulması sağlanır ve yakıt tüketimi sağlanır. Bu işlem sadece aracın durması esnasında oluşur. Fuel-Efficiency özelliği ile motorun daha kaliteli olarak çalışmasını sağlanır.

 

Konfor

Mükemmel tasarımı ve özellikler ile göz alıcı görünüme sahip Mercedes Vito, konfor konusunda da rakipsizdir. Elektrikli özelliği ile hıza tamamen duyarlı, yüksek ve derinlik ayarlı direksiyonu ile konforun adresi olmuştur. Özel olarak tasarlanan koltuklar bel sağlığını korur. Böylece en üst düzeyde konforla yolculuk imkanı sağlanır. Hız sabitleyici ile gazı kullanmadan sabit hızda konforla yolculuk edilebilir. Bu sayede yakıttan da tasarruf edilmiş olur. Ön camda bulunan ısıtıcı sayesinde sürücünün önünü rahat görmesi sağlanır. Ön ve arka koltuklarda bulunan ısıtma sistemi ile hava şartlarına uyum sağlanır. Ayrıca araçta bulunan klima sayesinde her türlü havaya göre sıcak ve soğuk ayarlama yapılabilir. Aracın hem ön hem de arka tarafında yer alan halı kaplamalar şık bir iç tasarımı sağlıyor. Araçta sesleri dengeleyen 9 adet hoparlör bulunmaktadır. Kilitleme özelliğine sahip torpido ile her türlü belge ve benzeri evrakları güvenle saklamak mümkündür. İlk Yardım çantası, reflektör, yedek lastik, kriko, yangın söndürme tüpü, tavan lambaları, otomatik far sistemi, yağmur sensörü, park sensörü, geri dönüş kamerası, aracın sağladığı diğer avantajlardır.

 

 

Dış Görünüş

Kromdan yapılmış ön ızgarası sayesinde göz alıcı bir tasarıma sahiptir. Elektrikli aynalar ve ısıtmalı camlar ile her daim görüş açısını zenginleştirir. LED ışıklar sayesinde hem şık görünüm kazanır hem de hava koşullarına uyum sağlar. Sahip olduğu hafif jantlar ile şık bir görünüme sahiptir. Tavanında bulunan panoramik cam sayesinde içerisi sürekli aydınlık kalır. Yolcu iniş binişi için sürüklenerek açılan kapı güvenlik sistemi ile sıkışmaları önler. Birçok renk seçeneği ile Mercedes Vito sizleri bekliyor.

 

Şimdi gelelim kullanıcı yorumları kısmına ; yaklaşık olarak Mercedes vito araçları 5 senedir kullanan birisi olarak 2018 Model Otomatik vites araçta gerçek anlamda yolcuların giriş kapısının otomatik olması Aracın görsel olarak tasarımı çok şık ve dikkat çekici bunun yanı sıra koltukları oldukça rahat uzun yolculuklarda gerçek anlamda 1. tercih olarak seçilebilir bir araç bunun yanı sıra Adana ili ve turistlik bölgelerin sıcak olması sebebi ile güçlü kliması sayesinde yolculuklarınız yaz aylarında oldukça serin kış aylarında ise sıcacık geçecek. 

Sizlerde adana kırmızı oto kiralama firmasından araç kiralamak istiyorsanız tek yapmanız gereken sizlere uygun aracı belirleyip rezervasyon yapmak müşteri temsilcilerimiz sizlere dönüş yapıp sizlere yardımcı olacaktır.

Benzer Yazılar