Ford Focus Sedan Adana Oto Kiralama Rehberi

Ford Focus Sedan Adana Oto Kiralama Rehberi

Ford Focus ford ailesinin orta sınıf için ürettiği ve hem görsel hemde kullanım açısından bir çok kullanıcının beğenisini kazanan bir model olarak filomuzda bulunmakta bizlerde Kırmızıcar ailesi olarak bugün itibari ile artık filomuzda bulunan tüm araçlar hakkında bilgiler paylaşacağız ve adana araç kiralama hizmeti almadan önce en azından kiralayacağınız aracı tanımış olacaksınız. Öncelikle 2017 - 2018 model ford focuslar maneul ve otomatik seçeneği ile sizlere sunuluyor ilk olarak manuel olarak sizlere bilgi vermeye başlayalım 1.6 dizel 115 beygir şehir içi 100 km'de 5.1 litre şehirler arası 3.8 e kadar düşüyor bu kullanıma bağlı olarak aynı zamanda usb ve cd okuyucusu mevcut hız sabitleyicisi mevcut kumanda ile bagajı açabiliyorsunuz. Direksiyon üzerinde bulunan kontrol tuşları sayesinde hız kontrolü müzik sistemi kontrolü aynı zamanda yol bilgisayarınıda aynı şekilde direksiyon üzerindeki tuşlar sayesinde kontrol edebiliyorsunuz. Araçta bulunan yol bilgisayarı sayesinde lastik basıncı düşük ise sizi uyarıyor özellikle bir çok kullanıcının yokuşlarda yaşadığı dur kalkta geriye gitme olayını yokuş kalkış desteği sayesinde çözüyor. 

2018 modellerinde park sensörü eklenmiş ayrıca aracınıza telefonunuzu bluetooth yardımı ile bağlayıp yolculuk yaparken telefon görüşmenizi yaparak yada telefonunuzdaki müzikleri aracınızdan dinleyerek eğlenceli yolculuk yapabilirsiniz. Bağajı oldukça geniş olan araçta 3 orta bavulu rahat bir şekilde bağaja yerleştirebilirsiniz. Aracın koltukları yine aynı şekilde oldukça konforlu olup uzun yolculuklarda yine rahatsız etmiyor direksiyon konusunda ise yine aynı şekilde konforlu ve tutumu oldukça rahat Adana sıcak bir il ve bazı araç modellerinde olduğu gibi elleri terletmiyor.

Şimdi sizlere otomatik model Ford focus hakkında bilgi verelim yine aynı şekilde 1.6 dizel motora sahip manuel viteslerden farklı olarak 120 beygir güce sahip olan aracımız kalkışlarda ise oldukça atik seri kullanımı sayesinde dur kalk yaparken bile otomatik vites konforunu sizlere hissettiriyor yine 2017 modellerinde usb - cd okuyucu mevcut 2018 modellerde ise manuel vites araçlarda olduğu gibi bluetooth özelliği ve park sensörüde eklenmiş durumda buda yine park sensörlü araçlara alışmış kişiler için tercih sebebi olacaktır bilmeyenler için 2017 ve alt modellerde style paketlerinde park sensörü bulunmamaktaydı Ford bu yıl kullanıcıların isteklerine göz önünde bulundurarak ekstra olarak park sensörü özelliğinide standart olarak dahil etmiş durumda yakın bir zamanda sizlere videolu olarak araç tanıtımlarıda sunacağız blogumuzu takipte kalın yeniliklerden hep haberdar olun. 

Benzer Yazılar