Adana Oto Kiralama Baraj Yolu

Adana Oto Kiralama Baraj Yolu

Adana'nın merkezi bir bölgesi olan baraj yolu oto kiralama konusunda ihtiyaç duyulan bölgelerden biri ve bizlerde bu konuda taleplerinizi karşılamak adına hizmetlerimizi ve hizmet bölgelerimizi genişletmeye devam ediyoruz. Daha öncede blog yazılarımızda paylaşmış olduğumuz üzere Firmamız uzun yıllar boyunca araç kiralama sektöründe hizmet vermiş ve adana oto kiralama firmaları içerisinde en güvenilir şirketler arasında her zaman yerini korumuştur. Son dönemlerde Adana ili Seyhan ilçesi baraj yolu bölgesinden müşterilerimiz arayıp araç ihtiyaçlarını dile getirmişlerdir. Bizlerde Adana Şakirpaşa havalimanı bölgesinde 1 adet ofisimiz olması sebebi ile gerekli kiralama koşullarına uygun müşterilerimize ofisimizde ve Şakirpaşa havalimanında araç teslimi yapmaktayız. 

Dilerseniz 20 tl ekstra ücret ödeyerek barajyolu veya bulunmuş olduğunuz adrese araç teslimi yapabildiğimizi bu yazımızda sizlerle paylaşmak istedim. Genellikle Memur ve ticari faaliyet gösteren müşterilerimiz iş yerlerinden mesai saatleri içerisinde ayrılamıyorlar. Amatör firmalar yerine kurumsal firmalar tercih ettikleri içinse bazı dönemlerde araç kiralama tam bir işkence halini alıyor işte tam bu sırada şehir içi araç teslim hizmetimiz sayesinde kilometre durumuna göre ücret artışı yaşansada standart bölgelere 20 tl ek ücret karşılığında müsaitlik durumuna göre araç teslimi yapmaktayız. Özellikle adana baraj yolu araç kiralama ihtiyaçları olan müşterilerimiz için bu yazımızı hazırladık aklınıza takılan soruları lütfen bizlere sormaktan çekinmeyin. Sitemizde blog sayfamız siz değerli müşterilerimiz ve müşterimiz olmak isteyenler için sürekli güncel olup merak edilen soruların cevaplarını elimizden geldiğince paylaşmaya çalışıyoruz umuyorum faydalı bir yazı olmuştur. Yine güzel bir yazıda buluşmak üzere sağlıcakla kalın. 

 

Firmamıza ulaşmak isteyenler için 0532 588 08 05 - 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet hattımızı arayıp veya whatsapp üzerinden mesaj çekip yada sitemiz iletişim formundan bizlere ulaşabilirsiniz. 

Benzer Yazılar