Adana Uzun Dönem Araç Kiralama

Adana Uzun Dönem Araç Kiralama

Kırmızıcar firması şuan 450 araca sahip Adana başta olmak üzere hizmet verdiği lokasyonlarda en geniş araç filosuna sahip firmalar arasında yerini almaktadır. Firmamızda bireysel kiralamaların yanı sıra kurumsal şirketlere ve uzun dönemli araç kiralama konusunda oluşan ihtiyaç taleplere yine filo kiralama hizmetleri sayesinde yardımcı olmaktadır. Filo kiralama konusunda özellikle 2018 yılında yaşanan fiyat artışları artık hem araç almak zorlaştı hemde vergiler vs. bir çok şirketin 0 araç almak yerine uzun dönem araç kiralama’ya yönelmesine sebep oldu bizlerde Adana hvalimanı araç kiralama firması olarak henüz bir çok şirketin bu konuda günlük araç kiralama firması olarak hizmet veren bir rent a car şirketi olduğumuzu düşünmelerinden ziyade her kesime gerek günlük kiralama talepleri gerekse uzun dönemli kiralamalarda verdiğimiz hizmetlerin bilinmesi açısından artık blog sayfamızda bu tür paylaşımlara yer vereceğiz.

Öncelikle adana oto kiralama konusunda kendisini ıspatlamış bir firma olarak her bütçeye uygun ve segmentte araçlarımızın olduğu bu konuda arayış içerisindeyseniz eğer şimdi paylaşacağımız araçların stogumuzda genelde müsait olduğunu yinede ihtiyacınızı karşılayan araçları ve siz bu yazıyı okurken filomuza yeni araçlar dahil edileceğinide göz önüne alarak güncel olarak bilgi almak için lütfen müşteri hizmetlerinden bilgi alınız ; şuan filomuzda bulunan araçlar , Ekonomik sınıf : Renault clio (hb) , Peugeot 301, Citroen Elysee,  orta sınıfta :  Fiat Egea , Ford Courier , Ford Focus , Vw Polo Üst sınıfta : Ford Focus Otomatik , Vw Passat , Vw Cc, Skoda Süper B, Volvo S60  ve sayamadığımız onlarca araç sizlerde adana filo kiralama hizmeti almak için arayış içerisindeyseniz müşteri hizmetlerini alıp fiyat alabilir ve araçlar hakkında merak ettiğiniz bütün sorulara cevap bulabilirsiniz.

Ayrıca merak edenler için, firmamızdaki araçlar son model olup geneli servis bakımlıdır özellikle uzun dönem kiralamalarda genellikle 0 km araçları müşterilerimize tahsis ediyoruz düşük model ve yüksek km araçlar yerine büyük çoğunluğu 0 km araçlar veya düşük km olan araçlar sizlere tahsis ediliyor herhangi bir arıza vs. durumunda ücretsiz yol yardım hizmeti sayesinde yolda kalmıyorsunuz ayrıca kaza ve benzeri durumlarda ise ücretsiz yedek araç hizmetimiz sayesinde aracınız hazır olana kadar araçsız kalma sorununu ortadan kaldırmış oluyoruz. Araçlarımızı ve günlük fiyatlarını merak ediyorsanız adana araba kiralama sayfamızdan inceleyebilirsiniz. 

Benzer Yazılar