Adana Şoförlü Araç Kiralama

Adana Şoförlü Araç Kiralama

Bazen öyle anlar olur araç kiralamak istersiniz fakat sürmek istemezsiniz bu gibi durumlarda adana havaalanı oto kiralama firması olan Kırmızı Car'dan şoförlü araç kiralama hizmeti alabilirsiniz. Peki şoförlü araç kiralama nasıl olur ve nasıl bu hizmetten faydalanabilirsiniz ? İlk olarak firmamızın web sitesinde araçlar sayfasında size uygun aracı belirleyip (şoförlü araç kiralamalarında genellikle orta sınıf veya üst segment araçlar tercih edilir) şoförlü araç hizmeti yada tek bir yöne gideceksiniz transfer hizmeti alabilirsiniz. Şoförlü hizmette araç yakıt bedeli hariç bir fiyat verilir size araçla gittiğiniz yere kadar yakılan yakıt size ait olur ekstra bir ücret ödemesiniz size verilen fiyatlandırma dışında , örnek veriyoruz İstanbul'dan geldiniz ve Mersin'e gideceksiniz 3 gün kalacaksınız ve sadece gidiş dönüşte araç lazım onun için adana transfer bu sayfadan transfer hizmeti alabilirsiniz hem uygun olur hemde araç park veya sorumluluk derdi olmaz.

 

Son yıllarda oto kiralama sektöründe yaşanan artış sebebi ile bir çok müşterimiz araç kiralamak yerine tahsis hizmeti almakta ve bu sayede hem trafik stresinden kurtulurken aynı zamanda sık sık telefon görüşmesi vb. durumlar ile karşı karşıyaysanız bu hizmet tam size göre.

 

Ayrıca havalimanından gideceğiniz yere kadar yine dilerseniz transfer hizmeti veya şoförlü kiralama yapılabilir özellikle şoförlü araç kiralamayı iş toplantıları olan kişiler tercih etsede özel günlerdede oldukça mantıklı bir seçenek olabilir. Sizlerde bu konforu yaşamak istiyorsanız tek yapmanız gereken iletişim kısmından bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Benzer Yazılar